Ons Helpen

Toen begin 2004 in de non-profitsector door een gezamenlijk initiatief van werkgevers en vakbeweging mensen naar Sri Lanka werden gestuurd hadden wij als teamleden nooit gedacht dat uit onze ervaringen daar een verder engagement zou groeien. En toch is het zo gegaan want wat we met eigen ogen ter plekke zagen was dermate aangrijpend en confronterend dat we niet anders konden dan die weg te gaan…

Sindsdien komen we met een tiental mannen en vrouwen maandelijks een halve weekenddag samen om te overleggen, te organiseren, afspraken te maken en ons voortdurend de vraag te stellen of we wel … ‘goed bezig zijn’?

Wat we tot vandaag hebben kunnen doen is mogelijk gemaakt door onze inspanningen en de financiële steun van honderden mensen, middenstanders en kleinere bedrijven, de Zusters van Maria die ons maandelijks financieel steunen, werknemers uit de non-profitsector, gemeentes waar de jaarlijkse 11.11.11-omhaling tvv van onze projecten wordt georganiseerd, Leuvense studenten geneeskunde die een concert organiseren en ook de Vlaamse Regering waar we in 2010 een bijdrage van ontvingen, en nog zovele anderen die we nog niet vermeldden.

Dank zij deze steun hebben we kunnen doen wat we gedaan hebben maar … elke maand weer is het rekenen om te zien of we er zullen komen en of we onze beloftes aan die duizenden mensen in Malawi en Sri Lanka zullen kunnen waar maken.

Steun ons

U kan ons helpen onze doelen mogelijk te maken! Wij van onze kant kunnen u enkel met de hand op ons hart beloven dat we eerlijk en correct met uw steun verder zullen werken. Uw steun en onze belofte is goud waard voor mensen die het met zoveel minder moeten redden dan wij die het toevallige geluk hebben gehad hier geboren te worden!

Mocht u wat in ons en onze projecten zien en ons financieel willen helpen dan kan u dat doen zoals hier vermeld.

steunonsbadge

U KAN ONS FINANCIEEL STEUNEN OP 2 MANIEREN

Door een eenmalige gift of een maandelijkse storting over te maken op het rekeningnummer BE12 0015 2514 9992 en BIC code GEBABEBB van de Non-Profit Belgium met vermelding "Steun Non-Profit Belgium".

Door een fiscaal aftrekbare gift te storten van minimum 40€ op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 met BIC code BPOTBEB1 van de Koning Boudewijn Stichting met vermelding "128/2752/00041 Non-Profit Belgium".

Wil je je ook inzetten voor Non-Profit Belgium?

We verwelkomen graag nieuwe krachten voor onze projecten!

Mocht u meer informatie wensen dan kan u ons mailen op info@nonprofitbelgium.be of via het contactformulier.

Onze dank voor uw sympathie en ondersteuning!

Music For Life 2014