Werkbezoek Malawi door Gunther & Dries

Gunther is net terug uit Malawi en kon ons met zekerheid vertellen dat ons project in Malawi loopt als een trein. We zijn nu enkele jaren bezig met het project Malawi en Gunther (die tevens ook Geneesheer is) heeft duidelijk kunnen vaststellen dat de kinderen van de zes dorpen waar we actief zijn nu beter gevoed zijn. De algemene gezondheidstoestand is verbeterd en het meest zichtbaar bij de kinderen. Dit stemt ons natuurlijk blij.

Dries die nog enkele maanden in Malawi zal verblijven gaat verder nagaan hoe we ons project verder kunnen uitbouwen aldaar. Uitbreiding van onze multifunctionele-schuur, drogen van mango om te bewaren en te gebruiken in tijden van voedselschaarste en het gebruik maken van karren met watervaten getrokken door koeien om het land te irrigeren bij droogte. Heel wat werk voor de boeg.