Tweede Bola Moyo Concert in Leuven ten voordele van NPB

19/5: Bola Moyo Concert voor Malawi

 

Op 19 mei 2011 vindt het tweede Bola Moyo Concert plaats in Het Depot. Het concept: een avond vol muziek uit de Belgische alternatieve scène met een after party in zaal De Waaiberg. De opbrengst gaat integraal naar een medisch en landbouwkundig project in Malawi, opgezet door Non Profit Belgium en Yocevim. Bezieler is Dr. Gunter De Win (UZ Leuven). In 2010 ging hij in opdracht van Non Profit Belgium een medische prospectie doen in Sitima (Malawi). Terug in België besloot hij iets te doen voor de mensen in en rond Sitima. Het Bola Moyo concert was geboren.

Main Stage: Squadra Bossa ft. Buscemi, King Of The Fugazis, Stad Van Licht
Accoustic Lounge: Bonfyah (DE), New Rising Sun, Ruben Vandermeulen, D1 (live art work)
After Party: Bram Vandendriessche (STUBRU), The Nasty DJ’s, Adolescent, Roman SChong (DE)

Donderdag 19 mei, 18u30-23u, Het Depot, Kapucijnevoer 47, Leuven; 23u–5u30, Waaiberg, Tervuursevest 60, Leuven
www.bolamoyoconcert.be